Sarıyer Duşakabin

https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/06/Siyah-5.jpg
Duşakabinde yeni moda

Ev dekorasyonun olmazsa olmazı hiç şüphesiz banyolardır. Her geçen gün ortaya çıkan moda akımından banyolarda nasibini almaktadır. Her geçen gün bambaşka bir renk, bambaşka bir model ve de bambaşka bir banyo modelleri ile tüketicilerin aklı karışmakta. Yeni gelen moda akımı ile artık banyolarda geniş yer kaplayan küvetlerde tamamen kalktı desek yanlış bir tabir kullanılmış olunmaz. Günümüzde yeni yapılan tüm yapılarda banyolarda küvet yerine çoğunlukla duşa kabinler tercih edilmekte. Hem çok daha şık görüntüsünden dolayı hem de banyolara genellikle kısıtlı bir alan bırakıldığından dolayı duşa kabinler fazla yer kaplamadığı için özellikli olarak tercih ve talep edilmekte. Duşa kabinde daha fazla çeşit ve daha fazla model görmek isteyenlerin ilk durağı İstanbul’da yer alan Sarıyer duşa kabin de yer alan modellerdir. Hem uygun fiyatları hem uygun ödeme koşulları ile alıcılarına bütün kolaylıkları sunmaktadır. Banyonuzun modeline ve büyüklüğüne göre istediğiniz duşa kabini firmada bulabilirsiniz. İsterseniz oval isterseniz köşe hatlara sahip olan modeller ile banyonuza çok farklı bir hava verebilirsiniz. Ya da isterseniz kendi özel duşa kabininizi oluşturabilirsiniz. Dilediğiniz ölçülerde banyonuza uygun bir duşa kabini özel olarak da yaptırabilirsiniz. Hiç kimse etrafa su sıçrayan bir küvette duş keyfi yapmak istemez. Sadece ortaya koyduğu görsellik için değil banyonuzu koruma altına alan yerleri ya da banyonuzda yer alan özel mobilyalarınızın ıslanıp zarar görmesini engelleyen duşa kabinler banyonuza hem şıklık getiriyor hem de tamamı ile koruma altına alıyor.

Duşakabin ile daha kullanışlı banyolar

Eski dönemlerde kullanılan perdeler yerini daha sonra ki zamanlarda duşa kabine bıraktı. Böylelikle her banyo sonrasında uzun süre banyonuzu kurutmaya gerek olmadan rahatça keyif sürebileceksiniz. Bu konuda sektörün en iddialıları olan Sarıyer duşa kabin firmamız farklı çeşitleri ile ve her geçen gün ortaya çıkan moda akımına uygun modelleri ile tüketicilerinin memnuniyetini sağlamaktadır. Tabi bu durumda sadece bir duşa kabin yaptırma doğru olmaz. Duşa kabin yaptırırken markası, kalitesi, uygun fiyat olması oldukça önemli bir etkendir. Duşa kabinler sürekli değiştirilen bir şey olmadığı için çok uzun bir süre kullanmak için satın alınan duşa kabinleri gönül rahatlığı ile Sarıyer duşa kabin firmamızdan temin edebilirsiniz. Birbirinden farklı modelleri, çeşitleri bulunan firmada isterseniz size özel olarak hazırlanan masaj teknesi ve ya klasik bir duşa kabin satın alabilirsiniz. Sizin zevkinize ve tercihinize uygun olan hangisi ise o kabini bulabilirsiniz. Uygun fiyat ve her koşulda işleyen garanti koşulları ile tüketici memnuniyetine firma oldukça önem veriyor. Banyonuza ayrı bir hava katacak ve daha kullanışlı olacak olan duşa kabin çeşitlerini ve modellerini banyonuza uygun ölçülere çevirerek dilediğiniz formatta ayarlata da bilirsiniz. Seçim ve tercih tamamen sizindir.

Kişiye özel
tasarımlar

Ferah Dizayn duşakabin, nokta atışı yapma adına tüm müşterilerimizin istekleri doğrultusunda en ince ayrıntılara kadar düşünüp tasarlayarak ferahlığı detaylarda bulma ilkesini benimsemiş bir tasarım ve imalat firmasıdır.