Duşakabin Modelleri, Duşakabin Fiyatları - Ferah Dizayn

https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/04/foldi-fr62.jpg

Kare Dikdörtgen Sistemler

https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/05/yildiz-fr12-black-seri.jpg

İki Duvar Arası Sistemler

Relax FR41 Oval Duşakabin

Oval Sistemler

https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/05/yildiz-fr11-black-seri.jpg

Black Seri

https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/bronz-dusakabin.jpg
https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/cam-dusakabin.jpg
https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/iki-duvar-arasi-luks-dusakabin.jpg
https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/menteseli-oval-dusakabin.jpg
https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/model-1.jpg
https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/model-2.jpg
https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/model-3.jpg
https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/model-4.jpg
https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/model-5.jpg
https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/model-6.jpg
https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/model-7.jpg
https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/model-8.jpg
https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/model-9.jpg
https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/model-10.jpg
https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/modern-dusakabin.jpg
https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/07/teak-agaci-dusakabin.jpg

Banyonuzda alan darsa ve özellikle temizlik yaparken sizlere çok büyük sorunlar yaşatıyorsa, bu sorunlardan duşakabin sayesinde rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Banyonuza yaptıracağınız duşakabin sayesinde hem dar alanı daha rahat kullanabileceksiniz hem de banyonuzun temizliğini daha kolay ve kısa süre içerisinde yapabileceksiniz.

Banyonuzun boyutuna en uygun olacak olan duşakabin modeli birçok model arasından rahatlıkla seçebilir ve satın alabilirsiniz. Bu sayede hem şık hem de daha kolay temizlenebilen bir banyoya sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, farklı duşakabin modelleri arasından banyonuza en uygun modeli seçmek olacaktır. Siz seçiminizi yaptıktan sonra gerisini sizler için biz yapacağız.

Birbirinden Farklı Duşakabin Modelleri

Banyonuzun genişliğine ve tipine göre seçeceğiniz duşakabin modeli değişebilmektedir. Banyonuz için en uygun modeli bulabilmeniz için birbirinden farklı banyo duşakabin modelleri mevcuttur. Banyonuz için bu modeller arasından istediğinizi seçebilirsiniz.

Son zamanlarda birçok çeşit duşakabin modeli arasından özellikle duşakabin teknesi olmayan model seçilmektedir. Bu modelin seçilme sebebi ise hem küvetsiz oldukları için daha kolay temizlenmesi hem de banyosu küçük olanlar için daha uygun olmasıdır. Sizler de daha rahat temizleyeceğiniz bir duşakabin modeli arıyorsanız eğer teknesiz duşakabinleri tercih edebilirsiniz.

Teknesiz duşakabin modeli dışında eğer banyonuzda bir küvet varsa onun etrafını saracak bir duşakabin modeli de tercih edebilirsiniz. Bu duşakabin modellerine ek olarak en kullanışlı ve en modern görünüme sahip olan kompakt duşakabin modelini de banyonuz için tercih edebilirsiniz. Çok amaçlı olarak bilinen bu kompakt duşakabinlerde, şok duşunun yanında jakuzi ve duş küveti bir arada bulunmaktadır. Kompakt duşakabinlerin sizleri hem modern görünümü hem de kullanışlılığıyla büyülememesi neredeyse imkansızdır.

İstediğiniz duşakabin modelini banyoya uygun olacak şekilde yaptırabilirsiniz. İster oval ister kare isterseniz de dikdörtgen modellerdeki duşakabinler ile banyonuzu daha kullanışlı hale getirebilirsiniz.

Duşakabin Fiyatları

Banyonuz için seçeceğiniz duşakabin modelinin kullanışlılığının yanında fiyatı da oldukça önemli olmaktadır. Fiyat konusunda %100 net olmak mümkün olmasa bile üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesi ve işçilik de bir arada düşünüldüğünde oldukça uygun fiyatlarda duşakabin modeli bulabilmeniz mümkündür. Duşakabin fiyatları konusunda ayrıntılı bilgi edinmek istiyorsanız eğer bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Sizlere eviniz için en uygun cam duşakabin modelini seçmenizde yardımcı olmaya her zaman hazırız.

Duşakabin Ölçüsü Nasıl Alınır?

Duşakabin almaya karar verdiğinizde banyonuza göre duşakabin ölçüsü alınmaktadır. Ancak alınan bu duşakabin ölçüsü her modelde farklı olmaktadır. Örneğin küvet üzeri için yapılacak olan duşakabin modelinin ölçüsü ile teknesiz duşakabin modelinin ölçüsü farklı teknikler kullanılarak alınmaktadır. Bu yüzden ilk olarak banyonuz için yaptırmak istediğiniz modele karar vermeniz gerekmektedir. Kararınızı verdikten sonra model için en uygun duşakabin ölçüsü alma tekniği kullanılarak ölçü alınmaktadır.

Her model için en, boy ve genişlik hassas bir ölçü aleti kullanılarak ölçülür. Duşakabin ölçüleri alınırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur ise duşakabin ölçüsü ve cam ölçülerinin farklı olmasıdır. Neredeyse birçok modelde, duşakabin için kullanılacak olan camların büyüklükleri de bu yüzden farklı olmaktadır. Örneğin küvetli duşakabin modeli ile teknesiz duşakabin modellerinin camlarının büyüklükleri birbirinden farklı olmaktadır.

Banyonuzu daha kullanışlı hale getirebilecek olan ölçülerdeki duşakabin modellerini firmamız sayesinde bulabilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli duşakabin modelleri için firmamızla iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Sizler için en uygun modeli seçtikten sonra teknik ekibimizle birlikte banyonuza duşakabinin yerleştirilmesi yapılacaktır. Bu sayede hem şık hem de artık daha temiz bir banyoya sahip olabileceksiniz. İstediğiniz tüm konforu firmamız sayesinde bulabilirsiniz.

Duşakabin Montajı Nasıl Yapılır?

Duşakabin montajı 3 aşamada yapılır:
• Duşakabin teknesinin yerine konumlandırılması
• Duşakabin panel kapılarının yerleştirilmesi
• Duşakabin su giderinin monte edilmesi
Kullanım kılavuzundaki kurallara ve uyarılara uymak gerekir. Duşakabin modelleri ve özellikleri farklı olmaktadır. Her duşakabin kullanma kılavuzundaki rehbere göre monte edilmelidir. Montaj yapılırken kullanılan silikon su geçirmemelidirDuşakabin teknesinin ayakları yerine iyice yerleştirilmelidir. Duşakabin camları yerine güzel yerleştirilmelidir.

Duşakabin Nasıl Temizlenir?

Duşakabin sürekli suya maruz kaldığından su ve kireç lekesi baş belası lekelerdir. Süngerle krem deterjan kullanarak duşakabin ovalanabilir. Ayrıca kireç sökücü kullanılmalıdır. Duşakabindeki plastik bağlantılar beyaz sirkeyle temizlenebilir. Camları yumuşak bir fırça kullanarak deterjanla temizlenebilir. En son duşakabin teknesine karbonat ve sirke dökülüp temizlenebilir.

Kişiye özel
tasarımlar

Ferah Dizayn duşakabin, nokta atışı yapma adına tüm müşterilerimizin istekleri doğrultusunda en ince ayrıntılara kadar düşünüp tasarlayarak ferahlığı detaylarda bulma ilkesini benimsemiş bir tasarım ve imalat firmasıdır.