Bakırköy Duşakabin

https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/06/Teknesiz-Duşakabin-Modelleri-4.jpg

Duşakabin artık banyolar için vazgeçilmez bir parça haline geldi. Bir banyoda duşakabin farklılığı her zaman hissedilir. Gerek görselliği, gerekse hijyenliği ya da kullanışlılığı açısından. Kendini gösteren bir üründür. Tabi bunda sağlamlık payı çok daha baskındır. Bir duşa kabin için ilk madde hijyenliktir. Hepiniz eminiz ki aynı fikirdesiniz, bir evi her açıdan gösteren iki yer vardır. Banyo ve mutfak. Her iki tarafında hijyenliği, temizliği dikkat edilir. Ve sadece bir parça ile bir banyonun hijyenliği nasıl sağlanır, işte biz bu noktayı paylaşmak istiyoruz. Duş sonrası banyo kirlenmesi, ıslanması, ortamdaki çamaşır makinası ya da banyo dolapları gibi diğer eşyaların nemden, ısıdan etkilenmesi gibi durumlardan korunması adına yineliyoruz duşa kabin sahibi olmak, hijyen sahibi olmak demektir.

Ürün Kalitemiz İle Tanışmak İster Misiniz?

Görsellik ikinci plandır. Bir duşa kabin sistemi banyoyu güzel gösteren parçadır. Hele ürün kaliteli bir seçimse adeta konuşur. Artık lüks olma sınıfından çıkan duşakabinler banyolar için vazgeçilmez parçadır. Mesela banyo alanınız küçüklük bakımından sıkıntılı, o zaman alana göre seçim yapma çeşitliliğiniz mevcut. Ve çeşitlilik her geçen gün ihtiyaca göre artmakta hatta şekillenmekte. Birçok farklı modellerle karşı karşıyasınız. İster modern çizgiler, ister görsel çizgilerle. Tamamen sizin zevkinize bağlı. Bir duşa kabin firması olarak sade bir cam tercih ettiğinizi bize ilettiğinizde uzman yanımızı ortaya koyarak buzlu camın çok daha kullanışlı olacağını, kişisel mahremiyetinizin bu şekilde daha iyi korunacağını açıklamaya çalışırız. Yine son söz tabi ki sizin.Bakırköy duşakabinsitesi olarak bizim misyonumuz müşterimizi bilgilendirmektir.

Müşteri Memnuiyetine Önem Veriyoruz

Hijyenlik ve görsellik durumları yanı sıra bir duşakabinde sağlamlık olmazsa olmaz kuraldır. Kaliteli -kalitesiz ürün şeklindeki iki uç, doğal olarak bir fiyatla belirlenir. Ve genelde tüketici araştırmaları sonrasında en ekonomik olanı almak ister. Bilmez ki en ekonomik gördüğü üründe ne eksiklikler var? Ya da nelerden mahrum kalacak? İşte bunlardan bazılarını biz sizlerle paylaşmak istiyoruz. Ürünün sağlamlığı. Kaliteli bir malzeme kullanılmamışsa ne kadar görsellik ve estetiklik olursa olsun zaman içerisindeki dökülmeler bir bir sıralanmaya başlayacaktır. Bakırköy duşakabin sitesi olarak eğer malzeme iyi değilse, kalıcılık ta olmayacaktır düşüncesindeyiz. Suya maruz kalması sebebiyle malzemede şişmeler başlayacaktır. Bir duşakabin tercih ederken şu bilinmelidir ki, piyasada kaliteli ve kalitesiz ürünler bulunmakta. Bizim Bakırköy duşakabin sitesi olarak vizyonumuz her zaman kaliteden ve malzemeden ödün vermemek. Tersini düşünün. Servis elemanlarınız veya danışacağınız bir kişi sadece bir telefon uzağınızda olması hali. İşte buna dört dörtlük hizmet deniliyor. Kalite odaklı hizmet kalitemiz ile sizde ürünlerimizi değerlendirerek evinizde yıllarca güvenle kullanabilirsiniz. Müşteri odaklı hizmet kalitemiz ile sizlere ömürlük duşa kabinleri en iyi fiyatlarda sunuyoruz.

Kişiye özel
tasarımlar

Ferah Dizayn duşakabin, nokta atışı yapma adına tüm müşterilerimizin istekleri doğrultusunda en ince ayrıntılara kadar düşünüp tasarlayarak ferahlığı detaylarda bulma ilkesini benimsemiş bir tasarım ve imalat firmasıdır.