Ataköy Duşakabin

https://www.ferahdizayn.com/wp-content/uploads/2020/06/fullsizerender-6-1.jpg

Ataköy Duşakabin

Gelişen teknoloji sayesinde her sektöre kolaylık, şıklık ve yenilikleri getirmiştir. Firmamızın hedefleri arasında daima en iyiyi, güzeli, yenilikleri ve mükemmeli yapmak için prensip edindik. Firmamız kurumsal olarak hizmet vermektedir. Ürünlerimizde ki çeşitlilik ve hizmet kalitemizle sektördeki yerini ilkeleri sayesinde günden güne artan müşteri memnuniyeti ile sağlamlaştırmaktadır. Hizmet kalitemiz siz değerli müşterilerimizi memnun etmek üzerine kurulu olup konforlu yaşamı ayağınıza getirmekteyiz. Yenilik olarak hizmetlerimizden birisi de evinizde, yazlıkta, villada, daha şık, estetik, konfor, rahatlığı ve kolaylığı bir arada sunan duşa kabin uygulamamızdır. Kolay temizlenebilir ve bakımının kolay olması da siz müşterilerimize ayrı bir avantaj yaratmaktadır. Ataköy ve çevresine de Ataköy duşakabin ile iletişime geçtiğiniz an hizmet vermekteyiz. Sitemizde ki referansları da incelediğinizde yapmış olduğumuz işlerin titizlik ve düzen içinde gerçekleştiğini göreceksiniz. Sitemizde zevkinize uygun bir model bulabilirsiniz.

Duşakabinin Özellikleri İle Aradığınızı Bulabilirsiniz

Dekorasyon ve duşa kabinin buluşması bizle daha özel ve güzel. Senelerini bu işe vermiş ekiple çalıştığımız için işinize talip olmak isteriz. Sizin hayalinizi ve banyo ölçülerinizi bilmemiz yeterlidir. Duşa kabinin, olduğu yerde banyo yaparken etrafa su sıçramasının önüne geçer. Banyonun olduğu yerde lavabo, tuvalet varsa rahat kullanımı sağlar. Banyonuzun hem temiz ve kuru kalmasını da sağlar. Daha sağlıklı ve temiz banyo için bize ulaşmanız yeterlidir. Düz ve desenli geniş olan ürün yelpazemiz ile sizlerin seçimi ile montajlar gerçekleştirmekteyiz. Cam ürünlerimiz kırılmaya karşı korumalı olup bakteri ve mikrop üremesine de engel olunacak sistemi de dahil ettiğimiz için rahat kullanabilirsiniz. Daha geniş bilgi için Ataköy duşakabin Sitesi ile iletişime geçebilirsiniz. Banyonuzun resmini çekip bize ile iletirseniz en kısa zamanda dönüş yaparız. Ürünlerimiz TSE belgeli olup 2 yıl garanti süremiz vardır. Ürünlerimizin olduğu teşhir mağazamıza gelerek kalitemizi daha yakından görmüş olursunuz. Her işte olduğu gibi duşa kabin alınırken dikkat edilmesi gereken ayrıntılar da vardır. Duşa kabin alırken renginin mat krom olmasına dikkat edilirse ilerde boya kabarma derdiniz olmaz. İşinin uzmanı ile çalışman sizin için daha iyi ve sağlıklı olacaktır. Sorunla karşılaştığınız zaman hem bu gün için hem de yarınlar için sorun olmaz sorun olsa bile çözülür. Duşa kabinin camını arada bir hafif deterjanlarla silmeniz ürünün uzun ömürlü olmasına ve temiz kalmasına neden olacaktır. Arada bir duşa kabinin oynar kısımlarına vazelin sürmenizde kapının rahat hareket etmesini sağlayacaktır.

Hizmet Verirken Dikkat Ettiğimiz Noktalar 

Hizmetimizin ilk aşamasından ölçü alımından montajına kadar bütün aşamalarında titiz ve sistemli çalışarak müşterimize karşı duyduğumuz hassasiyeti gösteririz. Verilen saatte gideriz bir sorun olursa müşterimize bildiririz. Böylece size zaman kaybı yaşatmayız. Memnuniyetiniz veya sorularınız için Ataköy duşakabin iletişim bölümünde yer alan numaradan bize her zaman ulaşabilirsiniz.

Kişiye özel
tasarımlar

Ferah Dizayn duşakabin, nokta atışı yapma adına tüm müşterilerimizin istekleri doğrultusunda en ince ayrıntılara kadar düşünüp tasarlayarak ferahlığı detaylarda bulma ilkesini benimsemiş bir tasarım ve imalat firmasıdır.